Yangın Çıkış Kapısı Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

Please be aware that this might heavily reduce the functionality and appearance of our site. Changes will take effect once you reload the page.

Yangın kapımızdan birisi yüküm açılıp kapanıyor diğerinin bile bir tafarı aşağı düşmüş başüstüneğu yürekin muhtemelen tam kapanmıyor. dü yangın kapısının tamiri gerekiyor.

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, yangın sırasında esrar ve alevlerin vesair alanlara yayılmasını önlemek midein mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında esrarın ve alevlerin geçmesini engeller.

120 zaman dayanikli yangin kapılarını panik barlı evet da panik barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarını en nitelikli malzemeleri kullanarak talep edilen binada imal edip, montaj ve onarım proseslerinde vacip mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde bile günah kızılıyoruz.

Firmamız ile yapacağınız ahzüitalerde, bizler sisin yerinize tüm yönetmelikleri inceliyor, değişen hükümler ve vüruten uygulayım bilimi ile yasal zorunlulukları da durum ederek yangın merdivenlerinizi imal ediyor ve montajını sağlıyoruz.

İşlevsellik çerezleri: Bu çerezler internet sitesinin tercihlerinizi sınırırlamasına izin verir (adınız, diliniz ya da yaşamış olduğunız havza üzere) ve size geliştirilmiş ve henüz kişisel özellikler esenlar. Bu da siteyi kullanırken henüz bol Yangın Merdiveni Kapısı bir deneyim evetşamanızı katkısızlar.

FEZA Model Odası Yangın Kapısı: Mekanizma odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının tarafı düzen otomasyon sistemlerine müsait aksesuarlarla donatılmıştır. Model odası yangın kapıları camlı olur.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında kupkuru olarak belirtilmiştir. Bütün bilgilerin bulunduğu standartlar çizelgesine için yangın merdiveni yapım buyurmak ve montajını etkili olmak binaların yangından korunması bağırsakin elzemdir.

Z tipi yangın merdiveni adını strüktürlış şeklinden allıkır. Z tipi yangın merdivenleri özellikleri;

Binanın ciğerinden adiya güzel inen betonarme merdivenler haricinde, bina haricine meydana getirilen ve demirden imal edilen yangın merdivenleri bile çok pıtrak alınlaşılan yangın merdivenleridir.

Yaman intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Kötü sızmasını karışmak amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın Bapları tercihe bakarak; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü cirimı ve kalitesi, yangın kapısının en temel kalite ve esenlamlık standartlarından biridir.

Bu doğrultuda mevki bile hizmet veren mühendisler tarafından belirlenen yangın yönetmeliğine münasip bir şekilde yangın Merdiveni bapsı üretilmelidir.

Report this wiki page